American Horror Storyn faneja ei päästetä helpolla. Sarajan toinen kausi käynnistyy lokakuussa ja sen kuvaukset alkavat kesällä, mutta tietoa kiinnityksistä, juonesta tai oikeastaan yhtään mistään ei irtoa. Pienen pieniä muruja jaetaan, ettei sarja unohtuisi täysin, mutta isoa kuvaa ei paljasteta kuin vasta sitten kun kaikki osat on kasattu huolellisesti yhteen.
 
Nyt kuitenkin viihdesivusto EW.com tietää kertoa, että AHS:n kakkoskauden riveissä on luvassa ykköskauden Moirankin himon yltävä lemmenkipeä  Shelly ”the Nymphomaniac”.  Rooliin on nykyisten tietojen mukaan kirjoitettu Big Lovesta tutulle mutrunaamalle Chloe Sevingylle. EW.comin mukaan Sevingy olisikin juuri allekirjoittamassa yksivuotista roolia varten.Shelly on tietojen mukaan ”one of the mortal enemies of Jessica Lange’s character”. Luvassa onkin siis taistelu, jossa nokat vastakkain ovat Sevingy ja Jessica Langen. Langen uskotaan näyttelevän kakkoskaudella Yhdysvaltojen itärannikolla sijaitsevan mielisairaalan johtajatarta. 
 
Muutama viikko sitten nettisivusto tvline.com paljasti myös, että ranskalainen näyttelijätär Lizzie Brocheré on palkattu American Horror Storyyn näyttelemään femme fatalea nimeltä Gia. Nuori nainen on sivuston tietojen mukaan peloton ja erittäin vaarallinen, muistuttaen paljon Angelina Jolien hahmoa elokuvassa Vuosi nuoruudestani.

Vanhoista tyypeistä tähän mennessähän AHS:n kakkoskaudelle mukaan ovat tulleet Langen lisäksi myös Evan Peters, Zachary Quinto, Sarah Paulson ja Lily Rabe. Kukaan tutuista naamoista ei tule esittämään uudella kaudella vanhoja roolihahmojaan, vaan päin vastoin, jotain aivan muuta kuin mitä tähän mennessä on opittu odottamaan...
 
Lisää paljastuksia ja syksyä odotellessa.