Maroon 5:n laulaja Adam Levine ja FX:n hittisarja American Horror Story. Siinä on kaksi asiaa, jotka ovat toisistaan kaukana kuin Stormin talon pässi ja Jupiter. No, nyt kuitenkin AHS:n isä Ryan Murphy on paljastanut E! Entertainmentille, että Levineä lämmitellään näyttelijäksi sarjan kakkoskaudelle. Popparin on määrä esittää toista osapuolta hahmokaksikosta nimeltään "the Lovers".
 
 
AHS:n kakkoskaudesta tiedetään tähän mennessä vasta sen verran, että uusiin jaksoihin on varmuudella tulossa mukaan ensimmäiseltä kaudelta tutut Jessica Lange (Constance), Evan Peters (Tate), Lily Rabe (Nora) ja Zachary Quinto (Chad). Tarinasta puolestaan on paljastettu vasta se, että syksyllä sarja jatkuu aivan uudella tarinalla, joka sijoittuu jonkinlaiseen laitokseen (vankila, mielisairaala, sairaala...) ja entuudestaan tutut näyttelijät eivät tule esittämään samoja hahmoja kuin aikaisemmin.
 
 
Itselläni vaikeuksia tuottaa pysyä nahoissani kakkoskauden alkua odotellessa, oli mukana sitten Adam Lavine tai ei. American Horror Story oli kaikessa tavallisuudessaan tosi koukuttava kauhudraama. Yllätyksiä ja sopivia säikähdyksiä oli juuri sopivassa määrin eikä kauhua ollut liiaksi, vaan juuri tarpeellinen hyppysellinen (niin paljon että uskalsin katsoa sen yksin, enkä menettänyt yöuniani). Ja tällaiselle todellisuuspakoiselle viihdenörtille AHS tarjosi vielä koukuksi vinkkejä, joiden perusteella katsojien on mahdollista selvittää tulevia tapahtumia, mutta vaan siinä tapauksessa että jokaisen yksityiskohdan suhteen on tarkka kuin porkkana.
 
Suomeen tuo ykköskausi tulee sitten kun tulee. Ehkä kesällä tai viimeistään ensi syksynä. Ja Jenkeissä uusi stoori käynnistyy lokakuussa. Eli tarinan alkamista tai jatkumista saadaan odotta. Miten se eräs isäntä siinä suomileffassa sanoikaan "pitkä matka Tippavaaraan..."